Corina Bomann boeken

Welke boeken heeft Corina Bomann geschreven de afgelopen jaren? Wat is de volgorde van de boekenlijst? De nieuwste en populairste boeken van Corina Bomann staan op deze pagina.

Boekenlijst volgorde Corina Bomann

Ben je op zoek naar de complete boekenlijst met daarin alle boeken van Corina Bomann? Heb je een boek gelezen en ben je benieuwd naar de overige boeken van deze fantastische schrijfster? In de boekenlijst vind je een actueel overzicht van alle boeken.

Nieuwste boek Corina Bomann

Wat is het nieuwste boek van Corina Bomann? Ontdek de releasedatum hieronder.

Corina Bomann boekenlijst volgorde

Alle boeken op volgorde bekijk je in onderstaande boekenlijst. Deze is actueel en wordt steeds voorzien van een update.

Vrouwen van de Leeuwenhof

Vrouwen van de Leeuwenhof 1 - Agneta's erfenis

Vrouwen van de Leeuwenhof 1 - Agneta's erfenis

Corina Bomann boeken / Vrouwen van de Leeuwenhof

Samenvatting: Het prachtige Zweedse landgoed de Leeuwenhof is het decor van de levens van drie heel verschillende vrouwen, die alle drie op hun eigen manier hun weg door het leven proberen te vinden op zoek naar een gelukkige toekomst.

Vrouwen van de Leeuwenhof 2 - Mathilda's geheim

Corina Bomann boeken / Vrouwen van de Leeuwenhof

Samenvatting: Mathilda is zestien als haar moeder in 1931 plotseling sterft en ze alleen achterblijft. De wereld zit vol gevaren voor een jong meisje. Dan komt de indrukwekkende Agneta Lejongård in haar leven.

Vrouwen van de Leeuwenhof 3 - Solveigs belofte

Vrouwen van de Leeuwenhof 3 - Solveigs belofte

Corina Bomann boeken / Vrouwen van de Leeuwenhof

Samenvatting: Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft.

Overzicht boeken

De stormroos

De stormroos

Corina Bomann boeken

Samenvatting: Als Annabel in een haven aan de Baltische Zee De stormroos ziet liggen, een oude, verwaarloosde boot met een bordje ‘Te koop’ erop, voelt ze zich er meteen mee verbonden.

Winterbloesem - Corina Bomann

Winterbloesem

Corina Bomann boeken

Samenvatting: Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet meer hoe ze heet, waar ze vandaan komt of wat er is gebeurd met het schip waar ze op zat.

Het vlindereiland - Corina Bomann

Het vlindereiland

Corina Bomann boeken

Samenvatting: Nadat Diana’s huwelijk op de klippen is gelopen, ontfermt ze zich over de nalatenschap van haar favoriete tante in Engeland. In haar laatste woorden heeft haar tante Diana gesmeekt een lang bewaard familiegeheim te ontsluieren.

Het klaprozenjaar

Corina Bomann boeken

Samenvatting: Nicole groeide op als enig kind zonder vader en sindsdien droomt ze ervan zelf ooit een groot gezin te hebben. Als ze tot haar grote vreugde merkt dat ze zwanger is, lijkt haar droom werkelijkheid te worden…

De jasmijnzussen

De jasmijnzussen

Corina Bomann boeken

Samenvatting: Modefotografe Melanie Sommer is net terug van een werkreis naar Vietnam, het land van haar voorouders, als ze te horen krijgt dat haar verloofde Robert onderweg naar huis een auto-ongeluk heeft gehad en in coma is ­geraakt.

De rozentuin

De rozentuin

Corina Bomann boeken

Versplinterd: Alexa heeft zo lang ze zich kan herinneren een moeizame verstandhouding met haar moeder Cornelia. Als Cornelia onverwacht in een coma raakt, komt de verantwoordelijkheid voor haar moeder opeens zwaar op Alexa's schouders te rusten.

De maneschijnsonate

De maneschijnsonate

Corina Bomann boeken

Samenvatting: Sumatra, 1902. De rijke landeigenaar Paul ontmoet de knappe, veelbelovende violiste Rose. Het is liefde op het eerste gezicht, maar kort na het begin van hun ontluikende affaire verdwijnt Paul spoorloos.

Een wonderlijke winterreis

Een wonderlijke winterreis

Corina Bomann boeken

Samenvatting: Eigenlijk kan Anna Kerstmis niet uitstaan. Om haar broer een plezier te doen stapt ze dit jaar toch in de trein om het feest met haar familie te vieren. Maar door allerlei tegenslagen ontaardt de reis in een winterse roadtrip per sneeuwschuiver en pick-uptruck.

Nieuwste boek Corina Bomann

Wat is het nieuwste boek van Corina Bomann?

Over de auteur

Corina Bomann (geboortejaar 1974) is auteur van meerdere romans. Ze woont in een klein dorpje op het Duitse platteland. Haar meest succesvolle boeken zijn; Het Vlindereiland, De Jasmijnzussen en Het Klaprozenjaar.

CORINA BOMANN volgorde

Heb je een boek uit gelezen en wil je meer lezen van deze auteur? Bekijk dan eens welke boeken er allemaal nog meer geschreven zijn. Het is handig om de boeken uit een reeks op volgorde te lezen. De volgorde van de boeken van Corina Bomann vind je op deze pagina.

Boekenlijst in volgorde

Welke boeken heeft Corina Bomann geschreven? En wat is de volgorde hierin? De boeken bestaan o.a. de reeks “Vrouwen van de Leeuwenhof”.

Vrouwen van de Leeuwenhof volgorde

Wat is de volgorde van de boekenreeks Vrouwen van de Leeuwenhof?

 • Agneta’s erfenis
 • Mathilda’s geheim
 • Solveigs belofte

Boekenlijst

 • De stormroos
 • Winterbloesem
 • Het vlindereiland
 • Het klaprozenjaar
 • De jasmijnzussen
 • De rozentuin
 • De maneschijnsonate
 • Een wonderlijke wereldreis