Mark Verhees boeken

Welke boeken zijn er door Mark Verhees geschreven? En wat is de volgorde van deze boeken? Alle boeken die door Mark Verhees zijn geschreven hebben wij voor je op een rij gezet.

Boekenlijst volgorde Mark Verhees

Welke boeken van Mark Verhees zijn volgens ons echte aanraders? En wat zijn de bestsellers van dit moment? De boekenlijst bekijk je hieronder.

Wie is Mark Verhees?

Het is dé man van de positiviteit: de in 1973 te Someren geboren schrijver Mark Verhees. Deze Nederlandse, blogger, spreker en schrijver richt zich voornamelijk op de positieve psychologie. Maar, wat houdt dat precies in?

Boeken voor positiviteit

De ‘bekende’ positiviteit van Mark Verhees begon in 2011: om meer positiviteit in de wereld te brengen, besloot hij 1000 dagen lang een positief bericht te plaatsen. Dat werkte aanstekelijk, want al gauw werd in 2012 de organisatie Voor Positief opgericht. Inmiddels heeft Verhees maar liefst drie boeken uitgebracht. Waar het in 2013 begon met ‘Voor Positiviteit! Op zoek naar de kracht van de positieve psychologie’, bracht hij in 2016 ‘De Vibe – Stap in je geluksmodus’ uit, evenals ‘Eenvoudiger leven – in onrustige tijden’ in 2020. Naast boeken heeft Verhees ook kleinere items uitgebracht, zoals scheurkalenders.

Nieuwste boek Mark Verhees

Wat is het nieuwste boek van Mark Verhees? Alle informatie hierover zoals een samenvatting en een aantal proefpagina’s vind je in onderstaande boekenlijst.

Mark Verhees boekenlijst

De boekenlijst bekijk je hieronder, op volgorde kan je de boeken bekijken.

Mark Verhees boeken - Eenvoudiger Leven

Eenvoudiger leven (2020)

Mark Verhees boeken

Samenvatting: In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden.

Mark Verhees boeken - De vibe

De vibe

Mark Verhees boeken

Samenvatting: Gelukkige mensen zijn gezonder, leven langer en gunnen gul. Ze zijn creatiever, energieker en succesvoller. Ze verdienen meer en genieten schaamteloos.

Mark Verhees boeken - Voor positiviteit

Voor positiviteit

Mark Verhees boeken

Samenvatting: De positieve psychologie toont keer op keer aan dat persoonlijke groei een eigen keuze is. Een keuze om beperkingen los te laten, om je krachten te versterken en om meer uit je leven te halen.

Mark Verhees scheurkalender

Voor Positiviteit Scheurkalender 2021 - positieve spreuken

Mark Verhees boeken

Samenvatting: In deze scheurkalender 2021 staan de mooiste en meest gewaardeerde spreuken van Voor Positiviteit. Iedere dag een geweldige en originele spreuk.

Mark Verhees boeken - Zorgkalender 2021 positieve spreuken

Zorgkalender 2021 positieve spreuken

Mark Verhees boeken

Samenvatting: Een hartverwarmende scheurkalender met iedere dag een geweldige spreuk. Een kalender vol passie en betekenis. Met 365 afwisselende mooie spreuken en tips vanuit de positieve psychologie.

Boeken Mark Verhees (spreuken)

Ik vind je lief

Mark Verhees boeken

Samenvatting: Op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die speciaal voor je is? Dit prachtige Ik vind je lief boekje bevat de meest gewaardeerde spreuken van Voor Positiviteit.

Dank je wel

Mark Verhees boeken

Samenvatting: Dit prachtige, stijlvolle Dankjewel boekje bevat de meest populaire spreuken van Voor Positiviteit. Het is een heel origineel cadeau voor hem en voor haar.

Mark Verhees boeken volgorde

Wat is de volgorde van de boekenreeks Will Trent?

  • Eenvoudiger leven (2020)
  • De vibe (2016)
  • Voor positiviteit (2013)

Spreukenbundels

  • Ik vind je lief (2017)
  • Dank je wel (2016)

Scheurkalenders

  • Voor positiviteit scheurkalender 2021 (2021)
  • Zorgkalender 2021 positieve spreuken (2021

‘Vind het geluk in jezelf’

De boeken van Mark Verhees vallen onder het genre van psychologie en mindfulness. Wat deze boeken je vooral proberen te leren, is leven op positieve wijze. Dat persoonlijke groei vanuit jezelf moet komen. Hoe leer je beperkingen los te laten en welke krachten bezit je die jóu juist zo sterk maken?

Hoe positiever je in het leven staat, ‘hoe makkelijker’ het leven wordt. In plaats van beperkingen zie je oplossingen. In plaats van sombere gevoelens zie je het allemaal niet zo zwaar. Of, wanneer je je in onrustige tijden begeeft, hoe kun je dan voor jezelf de rust vinden?

De boeken van Mark Verhees leren je om negatieve gedachten zoveel mogelijk uit te schakelen en juist het ‘voordeel’ van situaties in te zien. Dat je vooral zélf verantwoordelijk bent voor je eigen ‘geluk’ door een positieve gedachtegang, zelfs als externe factoren je het erg moeilijk kunnen maken. Kun je wel wat positiviteit gebruiken? Laat je verrassen door de boeken van Mark Verhees…