M.J. Arlidge boeken

Welke boeken heeft M.J. Arlidge geschreven en wat is de volgorde van de boekenreeks Helen Grace? Bekijk het allemaal op deze pagina. Het genre boeken valt onder thrillers. Veel plezier met het vinden van het boek dat bij je past.

Boekenlijst volgorde M.J. Arlidge

Wat zijn volgens ons de beste boeken? De boekenlijst op deze pagina geeft aan wat de bestseller boeken zijn.

Helen Grace reeks volgorde

De Helen Grace reeks bestaat uit 9 boeken. De volgorde van de Helen Grace reeks vind je hieronder.

Nieuwste boek M.J. Arlidge

Wat is het nieuwste boek van M.J. Arlidge? In de boekenreeks Henen Grace is in 2020 het boek Nog lange niet (All fall down) uitgebracht.

M.J. Arlidge boekenlijst

Alle boeken van deze bekende schrijver vind je hieronder.

Nog lange niet (2020) 9.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Samenvatting: Deel 9 van de Helen Grace-serie. "Je hebt nog één uur te leven.' Dat is het enige wat er uit de telefoon klinkt voor er wordt opgehangen.

MJ Arlidge boeken - Helen Grace 8 - In de maneschijn

In de maneschijn 8.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Samenvatting: Helen Grace ziet zich geconfronteerd met een nieuwe nachtmerrie. De slachtoffers hangen met pijlen doorboord aan de statige oude eiken in het bos.

MJ Arlidge boeken - Helen Grace 7 - Klein klein kleutertje

Klein klein kleutertje 7.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Samenvatting: Deel 7 in de Helen Grace-serie. Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Het lijkt een tragisch ongeluk...

Wie niet weg is 6.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Samenvatting: Deel 6 in de Helen Grace-serie. Helen Grace was een van de beste rechercheurs van Southampton, maar nu zit ze in de gevangenis...

MJ Arlidge boeken - Helen Grace 5 - Naar bed, naar bed

Naar bed, naar bed 5.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Samenvatting: Deel 5. Helen Grace heeft al genoeg persoonlijke tragedies meegemaakt, maar als het lijk van een bekende in een nachtclub wordt gevonden...

MJ Arlidge boeken - Helen Grace 4 - Klikspaan

Klikspaan 4.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Samenvatting: Inspecteur Helen Grace heeft zoiets nog niet eerder meegemaakt: zes branden in vierentwintig uur...

MJ Arlidge boeken - Helen Grace 3 - Pluk een roos

Pluk een roos 3.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Samenvatting: Een jonge vrouw wordt wakker in een koude, donkere kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen.

MJ Arlidge boeken - Helen Grace 2 - Piep zei de muis

Piep zei de muis 2.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Samenvatting: Het meisje was amper nog in leven toen ze het bos uit kwam lopen. Het verhaal van haar ontvoering was donkerder dan de meest verschrikkelijke nachtmerrie.

MJ Arlidge boeken - Helen Grace 1 - Iene Miene Mutte

Iene Miene Mutte 1.

M.J. Arlidge boeken / Helen Grace

Versplinterd: Abigail Campano heeft geleerd om in haar huwelijk jarenlang geweld en bedrog te accepteren...

Boeken M.J. Arlidge (standalones)

MJ Arlidge boeken - Kom je spelen

Kom je spelen?

M.J. Arlidge boeken

Samenvatting: Bestsellerauteur M.J. Arlidge schrijft zijn eerste thriller buiten de Helen Grace-serie.

MJ Arlidge boeken - Wat jij niet ziet

Wat jij niet ziet

M.J. Arlidge boeken

Samenvatting: Tijdens de Spannende Boeken Weken van 2020 geeft de boekhandel het geschenk Wat jij niet ziet cadeau aan haar klanten bij besteding van minimaal € 15 aan Nederlandstalige boeken.

Nieuwste boek M.J. Arlidge

Wat is het nieuwste boek van Karin Slaughter? Bekijk op bol.com:

Helen Grace boekenreeks volgorde

 • Iene miene mutte
 • Piep zei de muis
 • Pluk een roos
 • Klikspaan
 • Naar bed, naar bed
 • Wie niet weg is
 • Klein klein kleutertje
 • In de maneschijn
 • Nog lange niet

M.J. Arlidge boeken

 • Kom je spelen?
 • Wat jij niet ziet
Een Engelse crimeserie, maar dan in boeken: de Britse auteur M.J. Arlidge schrijft al jarenlang spannende detectives. Maar, niet alleen op papier is hij actief: ook op de televisie heeft hij zijn sporen nagelaten…

Britse crimeschrijver

De Britse auteur M.J. Arlidge is geboren in 1974 in Londen en staat hedendaags niet alleen bekend om zijn spannende detectives, maar ook producties op de nationale televisie. Nadat hij door India, Singapore en Australië gereisd had, besloot hij Engelse Literatuur in Cambridge te studeren, evenals Film & Televisieproductie aan de Universiteit van Bristol. Inmiddels zijn niet alleen de boeken van M.J. Arlidge erg populair geworden, maar heeft hij scenario’s mogen schrijven voor BBC series als Silent Witness en Monarch Of The Glen.

Thrillers

In plaats van losstaande verhalen schrijft Arlidge voornamelijk verhalen met een gemeenschappelijk verband: in dit geval is DI Helen Grace de rode draad. Deze inspecteur zie je in verscheidene verhalen terugkomen om de zaak op te lossen. Wat de boeken van M.J. Arlidge vooral sterk maakt, is de combinatie van complexe en verhaaltechnische problemen die vervolgens weer even gemakkelijk opgelost worden. De spanning weet daarbij van begint tot eind hoog te blijven, want de verhalen beschrijven veelal de meest gruwelijke moorden. Zo begon het repertoire van Arlidge met Eeny Meeny en Pop Goes The Weasel in 2014, gevolgd door The Doll’s House en Liar Liar in 2015, Little Boy Blue en Hide And Seek in 2016, Love Me Not in 2017, Down To The Woods in 2018 en A Gift For Dying in 2019. De boeken van Arlidge vallen onder het literaire genre van misdaad, complot en thrillers, evenals detectives. Houd je van zeer spannende en weerzinwekkende verhalen? Verhalen die je ’s avonds maar lastig weg kunt leggen? Dan zijn de boeken van M.J. Arlidge precies wat je zoekt!