Welke boeken heeft Suzanne Vermeer uitgebracht? De boeken van Suzanne Vermeer kan je hieronder vinden. Wat is de volgorde van de boeken van Suzanne Vermeer? Ontdek de volgorde aan de hand van het jaar van de eerste uitgave. De populairste boeken van Suzanne Vermeer (schrijverspseudoniem Paul Goeken) vind je hieronder.

Bekijk op bol.com:

Nieuwste boek Suzanne Vermeer 2021

Wat is het nieuwste boek van Suzanne Vermeer? Elk jaar worden er meerdere nieuwe boeken uitgegeven, de nieuwste boeken uit 2020 vind je hieronder en bekijk je op bol.com:

Nieuwste boeken Suzanne Vermeer 2021

Waterland

2020 - Suzanne Vermeer boeken

Claudette heeft haar hectische leventje in Amsterdam achter zich gelaten en is met haar man een bed and breakfast begonnen in Umbrië. Onder de Italiaanse zon geeft ze kookcursussen aan toeristen en van het begin af aan is het een groot succes. Het leven lacht haar toe, maar wat vrijwel niemand weet is dat ze niet vrijwillig uit Nederland is vertrokken.

Suzanne Vermeer - Midwinter

Midwinter

2020 - Suzanne Vermeer boeken

Alice de Vreede was 21 jaar oud toen ze voor het laatst op wintersport ging. Wat destijds echter begon als een heerlijke vakantie, liep uit op een drama. Een ongeluk met verstrekkende gevolgen. En het was allemaal haar schuld.

Suzanne Vermeer - Souvenir

Souvenir

2020 - Suzanne Vermeer boeken

Nienke Dijkstra en haar moeder Carolien zijn op vakantie in Umbrië, waar ze een meerdaagse kookcursus willen combineren met wandelen, wijnproeven en uitstapjes naar de mooie stadjes in de regio. Op een ochtend is Carolien echter ineens verdwenen.

Lentevuur

2020 - Suzanne Vermeer boeken

Julia van Galen is met haar nichtje en een vriendin een weekje op vakantie in het landhuis van haar grootmoeder Eva in Tsjechië. Eva Chorinska is kort daarvoor op 93-jarige leeftijd overleden en het vervallen landhuis zal door de erfgenamen worden verkocht.

Boeken Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer - Sneeuwexpress

Sneeuwexpress

2019 - Suzanne Vermeer boeken

Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN'ers tot haar clientèle. In haar privéleven gaat het er wat minder rooskleurig aan toe.

Suzanne Vermeer - Zuidenwind

Zuidenwind

2019 - Suzanne Vermeer boeken

In de zomer van 1988 gaan Nicole en haar beste vriendin Marjolein na hun eindexamen op vakantie naar Benidorm. Samen met enkele klasgenoten willen ze een paar weken onbekommerd feestvieren.

Het strandhuis

2019 - Suzanne Vermeer boeken

In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Sindsdien praten bestsellerauteur Gemma Kastelijn en de anderen niet meer met elkaar, zien ze elkaar niet meer.

IJskoud

2018 - Suzanne Vermeer boeken

In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. De politie staat voor een raadsel, het lijkt alsof het meisje in het niets is opgelost.

Suzanne Vermeer - Super de Luxe

Super de Luxe

2018 - Suzanne Vermeer boeken

Evert Struyk komt bij een brand om het leven. Zijn vrouw en hun vriendenclub, 'de eetclub', zijn geschokt. Dan wordt duidelijk dat bepaalde mensen belang bij Everts dood hebben.

Boeken Suzanne Vermeer

De boeken van Suzanne Vermeer vallen onder het thrillergenre: dit zijn spannende verhalen waarbij gevaar en spanning constant op de loer ligt. Wat vooral kenmerkend is, en feitelijk een rode draad door het repertoire van Vermeer, is het terugkerende thema ‘vakantie’. Zoals verscheidene boektitels met hun naam al verraden, spelen veel verhalen zich in het buitenland af ten tijde van vakantie. Zelf emigreerde Goeken in 1999 naar Gran Canaria: ongetwijfeld dat deze bestemming voor grote inspiratie wist te zorgen. Het eerste verhaal begint in 2006 bij het succesvolle ‘All-Inclusive’: het boek dat ‘Suzanne Vermeer’ op de kaart zette. Hierop volgde ‘De Vlucht’ in 2007, ‘Zomertijd’ in 2008, ‘Cruise’ en ‘Vakantiegeld’ in 2009, ‘Après-ski’ en ‘De Suite’ in 2010, ‘Zwarte Piste’ en ‘Bella Italia’ in 2011 en ‘Noorderlicht’ in 2012 als afsluitend boek. Doordat Goeken in 2011 kwam te overlijden, is Vermeer hedendaags het pseudoniem voor een andere onbekende schrijver of schrijfster. De boeken van Suzanne Vermeer behoren nog altijd tot de bestseller thrillers van Nederland.

Boeken Suzanne Vermeer op volgorde jaar eerste uitgave

Er zijn meer dan 35 boeken uitgebracht, in volgorde van jaar van uitgave tref je hieronder de boeken aan. 2006 – All-inclusive 2007 – De vlucht 2008 – Zomertijd 2009 – Cruise 2009 – Vakantiegeld 2010 – Après-ski 2010 – De suite 2011 – Zwarte piste 2011 – Bella Italia 2012 – Noorderlicht 2012 – Bon Bini Beach 2013 – Het chalet 2013 – Route du Soleil 2014 – Winterberg 2014 – Goudkust 2015 – Mont Blanc 2015 – Costa del Sol 2015 – Sneeuwengelen 2016 – Hittegolf 2016 – Lawinegevaar 2017 – Het paradijs 2017 – Winternacht 2018 – Super de luxe 2018 – IJskoud 2019 – Het strandhuis 2019 – Zuidenwind 2019 – Sneeuwexpress 2020 – Lentevuur 2020 – Souvenir 2020 – Waterland 2020 – Midwinter Bekijk op bol.com:

Volgorde boeken Suzanne Vermeer / Paul Goeken

De in 1962 geboren Paul Goeken was een schrijver van thrillerverhalen die voornamelijk succes kreeg vanaf 2002 met de komst van zijn eerste boek Hammerhead. Hoewel hij onder zijn eigen naam wel degelijk goede oogst had, bleek hij toch een stuk succesvoller onder het pseudoniem Suzanne Vermeer, waaronder het eerste boek ‘All-Inclusive’. Doordat deze thriller qua stijl afweek van andere succesvolle, vrouwelijke thrillerschrijfsters, waaronder Saskia Noort, leek het de uitgeverij een goede zet om de naam van Goeken eveneens vrouwelijk te maken: dit werd Suzanne Vermeer. Dat dit een goede zet was, bleek wel uit de vele bestsellers die zouden volgen… Andere populaire schrijvers: