De Zeven Zussen op volgorde

Ben je ook zo dol op De Zeven Zussen reeks van Lucinda Riley? De reeks bestaat uit zes boeken momenteel, het laatste deel wordt nu geschreven. De volgorde van De Zeven Zussen vind je op deze pagina.

De Zeven Zussen van Lucinda Riley

Zeg je Lucinda Riley, dan zeg je De Zeven Zussen. De Zeven Zussen is één van de populairste bestsellers van dit moment. Een verhalenreeks rond liefde, verlies en de zoektocht naar je werkelijke afkomst…

Volgorde boeken uit de reeks De Zeven Zussen van Lucinda Riley

Het verhaal start bij het overlijden van Pa Salt die al zijn geadopteerde dochters een brief nalaat met mysterieuze verwijzingen naar hun afkomst. Deze boekenreeks, waarvan het eerste deel in 2014 werd uitgebracht, bleek zelfs zo populair dat een Italiaanse filmproducent in 2016 de rechten kocht om er een vijfdelige televisieserie van te maken.

Inmiddels bestaat de boekenreeks uit maar liefst zes delen: hierbij is het eerste deel van De Zeven Zussen uitgebracht in 2014, gevolgd door Storm in 2015, Schaduw in 2016, Parel in 2017, Maan in 2018 en Zon in 2019. Hoewel elk deel een eigen verhaal heeft, is de rode draad in deze reeks ‘de zoektocht naar wie je werkelijk bent’.

Deel 7: wanneer?

De datum is bekend, de meest actuele informatie over de datum waarop deel 7 van de boekenreeks De Zeven Zussen uitkomt, vind je hieronder:

Lucinda Riley boeken - Zeven Zussen 1

1. De zeven zussen

Lucinda Riley boeken

In het kort: Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Lucinda Riley boeken - Storm

2. Storm

Lucinda Riley boeken

In het kort: Ally D'Aplièses zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen.

Lucinda Riley boeken - Schaduw

3. Schaduw

Lucinda Riley boeken

In het kort: Star D'Aplièse staat op een keerpunt in haar leven. Na de dood van haar vader, heeft ook zij net als haar zussen, de opdracht gekregen op zoek te gaan naar haar afkomst.

Lucinda Riley boeken - Parel

4. Parel

Lucinda Riley boeken

CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen.

Lucinda Riley boeken - Maan

5. Maan

Lucinda Riley boeken

Na de dood van haar vader vertrekt Tiggy D'Aplièse naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird.

Lucinda Riley boeken - Zon

6. Zon

Lucinda Riley boeken

Electra heeft het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en wereldberoemd. Maar achter dit perfecte plaatje gaat een kwetsbare jonge vrouw schuil, die de oplossing voor haar problemen zoekt in drank en drugs.

De zevende zus - De zeven zussen - Lucinda Riley

7. De zevende zus

Lucinda Riley boeken

Na de onthulling van Georg Hoffman dat de missende zus misschien is gevonden, ontdekken Maia en Ally dat er maar twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere stervormige ring.

Waar gaat De Zeven Zussen over?

Verschillende zoektochten Het verhaal start bij het overlijden van Pa Salt, gevolgd door de eerste zoektocht: Maia’s verleden, de ‘eerste zus’, brengt haar naar Rio de Janeiro, evenals de roerige jaren twintig in Parijs.

Het tweede deel beschrijft het verhaal van Ally die haar roots in de operawereld van Noorwegen zal ontdekken.

Het derde deel gaat over de meer teruggetrokken Star die het bestaan van een geëmancipeerde vrouw ontdekt die, net als zij, ook van het platteland naar Londen vertrok waarbij er een nieuwe wereld voor haar openging.

Deel vier beschrijft het leven van ‘eenling’ CeCe die -via de wildernis- haar zoektocht in Australië voortzet.

Het vijfde deel gaat over het leven van Tiggy die naar het Spaanse Granada wordt gestuurd: wat is haar link met de zigeunergemeenschap?

Het zesde en afsluitende deel gaat over de flamboyante Electra die haar glamourleven in Manhattan tijdelijk verlaat voor de savanne van Kenia…

Zeven Zussen volgorde

In welke volgorde zijn de zeven zussen van Lucinda Riley geschreven?

Zeven zussen reeks volgorde:

  • De zeven zussen
  • Storm
  • Schaduw
  • Parel
  • Maan
  • Zon