Esther Verhoef boeken

Welke boeken heeft Esther Verhoef geschreven? En wat is de volgorde van deze boeken? Je vind het allemaal op deze pagina. Esther Verhoef is een zeer populaire schrijver, diverse boeken zijn prijswinnaars.

Volgorde boeken Esther Verhoef

Wat zijn de beste boeken? En welke boeken zijn echte bestsellers en worden het meest verkocht? Wat is de volgorde?

Nieuwste boek Esther Verhoef

Wat is het nieuwste boek dat nu te bestellen is? En wanneer komt het volgende boek uit? Het nieuwste boek van Esther Verhoef is Labyrint; De eerste bundel waarin alle verhalen zijn gebundeld, inclusief drie nieuwe verhalen.

Esther Verhoef boekenlijst

De boekenlijst bekijk je hieronder:

Esther Verhoef boeken - Labyrint- De verhalen

Labyrint- De verhalen

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: In Labyrint – de verhalen laat Esther Verhoef de lezer met dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen alle hoeken van het thrillergenre zien.

Façade

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Hij leek zo aardig. Dat je hem ontmoette, was toeval. Of niet? Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe.

Esther Verhoef boeken - Lieve mama

Lieve mama

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Hoever ga jij om je gezin te beschermen? Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien...

Nazomer

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Modeontwerpster Vivian D staat op het hoogtepunt van haar carrière. Haar bedrijf floreert, ze wordt op handen gedragen. Vlak voordat ze op een groot evenement in Parijs de rode loper betreedt, krijgt ze echter schokkend nieuws...

Esther Verhoef boeken - Erken mij & andere wraakverhalen

Erken mij & andere wraakverhalen

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Nieuwe spannende verhalenbundel van bestseller-auteur Esther Verhoef. Wraak is een geliefd thema, het appelleert aan ons rechtvaardigheidsgevoel.

Esther Verhoef boeken - Stil in mij

Stil in mij

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Auteurs Esther Verhoef en Daniëlle Hermans interviewden tientallen slachtoffers om hun persoonlijke ervaringen uit eerste hand te kunnen optekenen.

Esther Verhoef boeken - De kraamhulp

De kraamhulp

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam.

Close-up

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen.

Esther Verhoef boeken - Tegenlicht

Tegenlicht

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2012! Vera Zagt heeft het niet gemakkelijk gehad als kind. Haar moeder zat vaker in een psychiatrische inrichting dan dat ze thuis was...

Esther Verhoef boeken - Is uw man al af 2020

Is uw man al af?

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: In 'Is uw man al af? zijn de leukste columns gebundeld, die bestsellerauteur Esther Verhoef schreef voor weekblad 'Margriet'. Ze was jarenlang geliefd columniste voor dit tijdschrift.

Nouveau riche & andere spannende verhalen

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Nouveau riche & andere spannende verhalen is een gebonden uitgave met vier verhalen van Esther Verhoef.

Esther Verhoef boeken - Rendez-vous

Rendez-vous

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Wie droomt er niet van emigreren naar Zuid-Frankrijk waar het klimaat beter is, de mensen minder gehaast zijn en de algehele stemming vrolijker is?

Alles te verliezen

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Claires leven is geslaagd, maar niet zo smetteloos als zij doet voorkomen. Niemand weet waarmee zij in het verleden haar geld verdiende en dat zij een ongezonde relatie had met een beruchte crimineel.

Esther Verhoef boeken - Déjà vu

Déjà vu

Esther Verhoef boeken

Samenvatting: Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin.

Nieuwste boek Esther Verhoef

Wat is het nieuwste boek van Esther Verhoef?

Wie is Esther Verhoef?

Van columns in tijdschriften, boeken over huisdieren tot de meest spannende thrillers: Esther Verhoef is één van de meest veelzijdige auteurs van Nederland. De Bossche schrijfster heeft zich breed ontwikkeld en maar liefst 2.5 miljoen verkochte exemplaren op haar naam staan. Ook andere landen bleken grote interesse in haar repertoire te hebben…

Beste boeken Esther Verhoef

Geboren in 1968 in ’s-Hertogenbosch en uitgegroeid tot één van Nederlands meest succesvolle auteurs: de Brabantse Esther Verhoef is een literaire duizendpoot. Waar het eens begon met wetenschappelijke en informatieve boeken over huisdieren kwam haar grote succes met de komst van haar eerste thriller Rendez-vous. Deze bleek zó succesvol dat ze inmiddels één van de grootste thrillerschrijvers van Nederland genoemd mag worden, aangevuld met een reeks aan prijzen en nominaties.

Welke boeken heeft Esther Verhoef geschreven?

De boeken van Ester Verhoef staan groots bekend om het psychologische aspect, met als knallend beginpunt het verhaal van Rendez-vous, geschreven in 2006. Bij een psychologische thriller staat vooral de karakterschets van de hoofdpersoon centraal. Dit succes smaakte naar meer en al gauw wist Verhoef nieuwe successen aan haar repertoire te voegen.

Na Rendez-vous wist Close-up uit 2007 het vorige verkoopaantal zelfs te overstijgen, gevolgd door andere bestsellers als Alles Te Verliezen in 2008 en Déjà-vu uit 2010. Naast veel psychologische thrillers wist haar schrijversgen ook op het gebied van romans bijzonder goed te floreren, waaronder de succesvolle verhalen Tegenlicht en Nazomer, evenals haar gebundelde, korte verhalen. Waar Verhoef vooral bekend om staat, is de ongekende spanning die ze in haar verhalen weet te brengen, evenals de personages af te laten wijken van stereotypen.

Dat deze Brabantse schrijfster daadwerkelijk tot het eliterijtje behoort, blijkt wel uit de vertalingen van haar boeken, uitgebracht binnen èn buiten Europa. Van psychologische thrillers tot columns tot romans: Verhoef weet van elk verhaal een bestseller te maken…

Volgorde boeken Esther Verhoef

In welke volgorde zijn de boeken van Esther Verhoef geschreven?

Boeken op volgorde:

 • Labyrint de verhalen
 • Façade
 • Nazomer
 • Erken mij & andere wraakverhalen
 • Lieve mama
 • Stil in mij
 • De kraamhulp
 • Tegenlicht
 • Close-up
 • Is uw man al af?
 • Nouveau riche & andere spannende verhalen
 • Rendez-vous
 • Alles te verliezen
 • Déjà vu